A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрійська громада
Рівненська область, Рівненський район

Сторінка на стадії наповнення.

Дата: від до Скинути

Допомога найуразливішим сім'ям ВПО та сім'ям учасників бойових дій, які постраждали від російської агресії

Допомога найуразливішим сім'ям ВПО та сім'ям учасників бойових дій, які постраждали від російської агресії

У березні 2024 року Український компанія Грузар розпочинає реалізацію програми допомоги найуразливішим сім’ям ВПО та сім'ям учасників бойових дій, які постраждали від російської агресії.

11:58 22.04.2024

Імунізація диких м’ясоїдних тварин проти сказу

Імунізація диких м’ясоїдних тварин проти сказу

З метою виконання Плану протиепізоотичних заходів з профілактики основних інфекційних i паразитарних хвороб тварин в Рівненській області на 2024 рік, погодженого рішенням Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Рівненській обласній військовій адміністрації від 08 лютого 2024 року №1, листа т.в.о. директора Департаменту безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини від 16.04.2024 №11.3.2-3/7767, в травні місяці 2024 poкv планується проведення весняної кампанії з пероральної імунізації диких м'ясоїдних тварин з урахуванням вимог Закону України від 24.02.2022 №2102-IX Про затвердження Указу президента України «Про введення воєнного стану в Україні».

11:56 22.04.2024

Інформація про обприскування посівів кукурудзи

Інформація про обприскування посівів кукурудзи

ТОВ "Західна агровиробнича компанія" повідомляє, що у період з 22 квітня 2024 року по 10 травня 2024 року у зв'язку з виробничою необхідністю буде проводитись обприскування посівів кукурудзи на території Олександрійської сільської ради в с. Нова Українка

13:00 18.04.2024

Система безоплатної правничої допомоги випустила збірку з прикладами  допомоги людям з інвалідністю.

Система безоплатної правничої допомоги випустила збірку з прикладами допомоги людям з інвалідністю.

Люди з інвалідністю, які отримують пенсію або допомогу, що призначається замість пенсії, яка не перевищує двох прожиткових мінімумів для працездатних осіб (у 2024 році — 6056 грн), можуть отримати безоплатно усі види правничих послуг від системи безоплатної правничої допомоги (БПД). Це такі послуги як: - юридичні консультації - допомога зі складенням документів - представництво інтересів у суді. У 2023 році до системи БПД люди з інвалідністю зверталися понад 23 тис. разів*. 6,5 тис. разів їм надавалася допомога зі зверненням до суду. Переглянути збірку: https://legalaid.gov.ua/publikatsiyi/zbirka-uspishnyh-sprav-nadannya-bezoplatnoyi-pravnychoyi-dopomogy-lyudyam-z-invalidnistyu/ Як звернутися до системи БПД https://legalaid.gov.ua/kliyentam/yak-otrymaty-bpd/ *Така кількість людей при зверненні повідомила юристам про свій статус. Довідково. Система безоплатної правничої допомоги — це мережа бюро правничої допомоги та дистанційні сервіси для надання правничої допомоги телефоном та онлайн. Надання правових послуг гарантується Законом України «Про безоплатну правничу допомогу» та повністю фінансується за кошти Державного бюджету України. Система безоплатної правничої допомоги входить до сфери управління Міністерства юстиції України.

11:47 17.04.2024

Щодо внесення безводного аміаку

Щодо внесення безводного аміаку

ТОВ "Акріс Агро Груп" повідомляє, що на орендованих на території Олександрійської сільської ради землях (с.Олександрія, с. Волошки, с. Три Копці) у період з 08 квітня 2024 року по 15 квітня 2024 року буде проводитись внесення безводного аміаку під посів кукурудзи.

15:52 08.04.2024

Інформація про обприскування посівів соняшника

Інформація про обприскування посівів соняшника

ТОВ "Західна агровиробнича компанія" повідомляє, що у період з 08 квітня 2024 року по 15 квітня 2024 року у зв'язку з виробничою необхідністю буде проводитись обприскування посівів соняшника на території Олександрійської сільської ради в с. Нова Українка 

14:46 08.04.2024

В межах соціального проєкту для студентів “Scholarship в Україні” стартував новий конкурс для здобувачів вищої, фахової передвищої та професійно-технічної освіти під гаслом “Мотивація нескорених 2.0”.

В межах соціального проєкту для студентів “Scholarship в Україні” стартував новий конкурс для здобувачів вищої, фахової передвищої та професійно-технічної освіти під гаслом “Мотивація нескорених 2.0”.

Мета конкурсу - підтримати талановиту молодь та освітні заклади, а також надати допомогу у їхньому просуванні в період кампанії залучення студентів. Крім того, маємо на меті підкреслити важливість ролі освітніх установ у цей важкий для всіх період, натомість конкурс створює можливість для них відзначити свої досягнення за допомогою творчої молоді.

08:45 08.04.2024

Початок сплати земельного податку у 2024 році

Початок сплати земельного податку у 2024 році

📢 Громадян, у власності чи в користуванні яких знаходяться земельні ділянки, необхідно звернутись до спеціаліста сільської ради для сплати земельного податку. 🌍 Земельний податок - обов'язковий платіж, що справляється з власників земельних ділянок та земельних часток (паїв), а також постійних землекористувачів( п. п. 14.1.72 статті 14 Податкового кодексу України).  Зокрема, власники земельних ділянок щороку зобов’язані сплачувати земельний податок, крім випадків, коли вони звільнені від плати за землю.

12:34 04.04.2024

Щодо ідентифікації земельних ділянок в Державному аграрному реєстрі

Щодо ідентифікації земельних ділянок в Державному аграрному реєстрі

 Олександрійська сільська рада Рівненського району, Рівненської області повідомляє про те, що прийнято Постанову Кабінету Міністрів України від 15.03.2024 р. № 300 «Про внесення змін до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання підтримки фермерським господарствам та іншим виробникам сільськогосподарської продукції, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16 серпня 2022 р. № 918».        Також доводимо до Вашого відома що всі фермерські господарства та інші виробники сільськогосподарської продукції, які мають у власності від одного до ста двадцяти гектарів оброблювальних земель сільськогосподарського призначення, від трьох до ста голів  корів  або від п’яти до п’ятисот голів маточного поголів’я кіз та/або овець, зобов'язані ідентифікувати та зареєструвати земельні ділянки та поголів'я худоби  відповідно до законодавства в Державному аграрному реєстрі. Зареєструватися в ДАР можна за посиланням: www.dar.gov.ua        Ознайомитись з вищезазначеним нормативним актом можна за посиланням : https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/300-2024-%D0%BF#Text

12:26 04.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних