Олександрійська громада
Рівненська область, Рівненський район

В межах соціального проєкту для студентів “Scholarship в Україні” стартував новий конкурс для здобувачів вищої, фахової передвищої та професійно-технічної освіти під гаслом “Мотивація нескорених 2.0”.

Дата: 08.04.2024 08:45
Кількість переглядів: 58

Мета конкурсу - підтримати талановиту молодь та освітні заклади, а також надати допомогу у їхньому просуванні в період кампанії залучення студентів. Крім того, маємо на меті підкреслити важливість ролі освітніх установ у цей важкий для всіх період, натомість конкурс створює можливість для них відзначити свої досягнення за допомогою творчої молоді.

У сучасних умовах цей конкурс є як ніколи актуальним, щоб українські освітяни відчули підтримку у непростий час та не втратили надію у гідне майбутнє.

Детальніше про діючий конкурс:

Участь у конкурсі безкоштовна! Переможці (5 освітніх закладів) отримують спеціальні нагороди у вигляді “наборів медійника”, до яких входять:
● веб-камера
● освітлення
● штатив
● монопод
● бездротові навушники.

Освітнім закладам, студенти яких беруть участь у конкурсі, ми надаємо сертифікати учасників конкурсу “Мотивація нескорених 2.0”.

Студентам необхідно підготувати конкурсну роботу у форматі відеоролика/презентації, що відображатиме переваги їхнього освітнього закладу ( або факультету, кафедри, наукового гуртка) та надіслати на поштову скриньку grant@scholarship.in.ua для оцінки журі.

Тема робіт - “Імпульси освіти: конкурс креативних презентацій українських освітніх закладів”.

Заявки на участь прийматимуться з 20 березня по 25 травня на сторінці конкурсу https://100pidpysnykiv.com.ua/scholarship.html

Детальні умови - на офіційному сайті проєкту https://scholarship.in.ua/

Прес-конференцію, з приводу старту нового конкурсу, можна переглянути за посиланням: https://youtu.be/cUWWAwU7qTE?si=1aOsDxsXOCq_KUtx

Як проходили попередні конкурси «Sсholarship в Україні» можна ознайомитися на сайті проєкту https://scholarship.in.ua/uk/provedeni-konkursi/ . Також за запитом ми можемо надати докази виплат грантів переможцям.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних