Олександрійська громада
Рівненська область, Рівненський район

Ефективна комунікація з ветеранами та родичами загиблих воїнів у єдиному ветеранському вікні ЦНАП

Дата: 19.12.2023 12:37
Кількість переглядів: 207

Фото без опису

Працівники ЦНАП Олександрійської ТГ На Рівненщині взяли участь у  дводенному практичному тренінгу "Ефективна комунікація з ветеранами та родичами загиблих воїнів у єдиному ветеранському вікні ЦНАП", що проходив на Рівненщині  для адміністраторів 23 ЦНАПів Рівненщини, які впровадили у своїх громадах адмінвервіс «Ветеран».

 

Фото без опису

Фото без опису

Тренінг організований Рівненською обласною військовою адміністрацією спільно з Міністерством у справах ветеранів України та проєктом «Посилення стійкості громад», що реалізується Програмою розвитку ООН в Україні за фінансової підтримки Уряду Великої Британії.

Фото без опису

З вітальним словом до учасників звернулися Руслан Приходько, директор Департаменту соціального захисту Міністерства у справах ветеранів України та Марина Бобраніцька, начальник управління системного розвитку надання адміністративних послуг Міністерство цифрової трансформації України, котрі наголосили на цінності роботи адміністраторів, які працюються з ветеранами та їх родинами на місцях. Також партнери закликали учасників тренінгу до прямої комунікації з Міністерствами задля найкращої якості адмінпослуг нашим захисникам і захисницям.

Фото без опису

До розробки тренінгової програми та безпосереднього проведення навчання залучені практичні психологи з понад десятирічним досвідом діяльностіОлена Ставицька, тренерка освітніх тренінгів, психотерапевтка з Рівного, а також Юрій Акименко і Дар'я Мельник, фахівці з соціально-психологічного Центру м.Славутич.

Фото без опису

Під час  тренінгу учасники мали змогу:

- ознайомитися  з впливом воєнних дій на особистість

- опрацювати питання екологічного спілкування працівників ЦНАП з ветеранами та іншими відвідувачами

- сформувати вміння доказово, аргументовано викладати свою точку зору

- розвинути навички управління власними емоціями та ознайомити їх з способами впливу на емоційні стани.

Значна увага тренерів була приділена формуванню знань та навичок про екологічне спілкування працівників ЦНАП з ветеранами та іншими відвідувачів, також засвоєння ефективних технологій вирішення конфліктів шляхом ненасильницького спілкування.

Фото без опису

В ході першого дня учасники об'єдналися у групи та працювали над різними завданнями: створювали Портрет ветерана, аналізували атрибутику ділового спілкування, а також відпрацювали симуляцію реальних випадків прийому емоційно вразливих клієнтів.

Фото без опису

ЦНАП сьогодні – це "серце громади" в обслуговуванні громадян, який завжди готовий реагувати на потреби кожного.  

Проведений тренінг "Ефективна комунікація з ветеранами та родичами загиблих воїнів у єдиному ветеранському вікні ЦНАП", який організований спільними зусиллями Міністерства у справах ветеранів України, Рівненською обласною військовою адміністрацією спільно з UNDP Ukraine / ПРООН в Україні проектом Посилення стійкості громад в регіонах України, що фінансується урядом Великої Британії, додасть наснаги нам  ще ефективніше працювати, при цьому зберегти себе!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних