A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрійська громада
Рівненська область, Рівненський район

Ефективна комунікація з ветеранами та родичами загиблих воїнів у єдиному ветеранському вікні ЦНАП

Дата: 19.12.2023 12:37
Кількість переглядів: 148

Фото без опису

Працівники ЦНАП Олександрійської ТГ На Рівненщині взяли участь у  дводенному практичному тренінгу "Ефективна комунікація з ветеранами та родичами загиблих воїнів у єдиному ветеранському вікні ЦНАП", що проходив на Рівненщині  для адміністраторів 23 ЦНАПів Рівненщини, які впровадили у своїх громадах адмінвервіс «Ветеран».

 

Фото без опису

Фото без опису

Тренінг організований Рівненською обласною військовою адміністрацією спільно з Міністерством у справах ветеранів України та проєктом «Посилення стійкості громад», що реалізується Програмою розвитку ООН в Україні за фінансової підтримки Уряду Великої Британії.

Фото без опису

З вітальним словом до учасників звернулися Руслан Приходько, директор Департаменту соціального захисту Міністерства у справах ветеранів України та Марина Бобраніцька, начальник управління системного розвитку надання адміністративних послуг Міністерство цифрової трансформації України, котрі наголосили на цінності роботи адміністраторів, які працюються з ветеранами та їх родинами на місцях. Також партнери закликали учасників тренінгу до прямої комунікації з Міністерствами задля найкращої якості адмінпослуг нашим захисникам і захисницям.

Фото без опису

До розробки тренінгової програми та безпосереднього проведення навчання залучені практичні психологи з понад десятирічним досвідом діяльностіОлена Ставицька, тренерка освітніх тренінгів, психотерапевтка з Рівного, а також Юрій Акименко і Дар'я Мельник, фахівці з соціально-психологічного Центру м.Славутич.

Фото без опису

Під час  тренінгу учасники мали змогу:

- ознайомитися  з впливом воєнних дій на особистість

- опрацювати питання екологічного спілкування працівників ЦНАП з ветеранами та іншими відвідувачами

- сформувати вміння доказово, аргументовано викладати свою точку зору

- розвинути навички управління власними емоціями та ознайомити їх з способами впливу на емоційні стани.

Значна увага тренерів була приділена формуванню знань та навичок про екологічне спілкування працівників ЦНАП з ветеранами та іншими відвідувачів, також засвоєння ефективних технологій вирішення конфліктів шляхом ненасильницького спілкування.

Фото без опису

В ході першого дня учасники об'єдналися у групи та працювали над різними завданнями: створювали Портрет ветерана, аналізували атрибутику ділового спілкування, а також відпрацювали симуляцію реальних випадків прийому емоційно вразливих клієнтів.

Фото без опису

ЦНАП сьогодні – це "серце громади" в обслуговуванні громадян, який завжди готовий реагувати на потреби кожного.  

Проведений тренінг "Ефективна комунікація з ветеранами та родичами загиблих воїнів у єдиному ветеранському вікні ЦНАП", який організований спільними зусиллями Міністерства у справах ветеранів України, Рівненською обласною військовою адміністрацією спільно з UNDP Ukraine / ПРООН в Україні проектом Посилення стійкості громад в регіонах України, що фінансується урядом Великої Британії, додасть наснаги нам  ще ефективніше працювати, при цьому зберегти себе!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних