A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрійська громада
Рівненська область, Рівненський район

Відділ відповідно до покладених на нього завдань:

Дата: 14.05.2021 23:04
Кількість переглядів: 283

2.1. Забезпечує виконання Конституції і законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, наказів Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, наказів Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово–комунального господарства України та здійснює контроль за їх реалізацією, забезпечує контроль за виконанням рішень сільської ради, виконавчого комітету, розпоряджень сільського голови з питань, що належать до компетенції Відділу.

2.2. Забезпечує у межах своїх повноважень захист прав і законних інтересів фізичних та юридичних осіб.

2.3. Визначає основні напрямки інвестиційної політики в громаді, розробляє заходи, спрямовані на залучення внутрішніх та зовнішніх  інвестицій та кредитних ресурсів для розвитку економічного потенціалу громади.

2.4. Розробляє та організовує реалізацію програм та заходів, спрямованих на нарощування інвестиційних ресурсів, створення сприятливого інвестиційного клімату.

2.5. Розробляє та постійно оновлює бази даних інвестиційних проектів, суб’єктів підприємницької діяльності, виробничих комплексів, вільних приміщень, які можуть бути передані потенційним інвесторам для ведення господарської діяльності.

2.6. Здійснює розгляд звернень громадян та прийом громадян з питань, що відносяться до компетенції Відділу.

2.7.  Бере участь у розробці Стратегічного плану розвитку громади.

2.8. Розробляє план економічного і соціального розвитку громади, сприяє створенню умов для ефективної роботи підприємств, установ, організацій всіх форм власності, фізичних осіб–підприємців, що діють на території громади.

2.9.  Готує проекти розвитку громади для подання на отримання фінансування з Державного фонду регіонального розвитку, програм міжнародної технічної допомоги та інших фондів.

2.10. Готує проекти розпорядчих актів сесії сільської ради, виконавчого комітету, сільського голови, у тому числі нормативного характеру, з питань, що відносяться до компетенції Відділу.

2.11. Здійснює моніторинг та аналіз внутрішньої торгівлі, побутових послуг і тенденцій розвитку споживчого ринку громади, розробляє та організовує реалізацію відповідних заходів та програм.

2.12. Розробляє пропозиції щодо забезпечення сприятливих умов діяльності підприємств торгівлі, ресторанного господарства та побутового обслуговування.

2.13. Організовує підготовку інформаційних, довідкових та інших матеріалів з питань діяльності сільської ради для розміщення у засобах масової інформації.

2.14. Аналізує інформацію та готує відповіді на листи, запити, звернення що відносяться до компетенції відділу.

2.15.  Здійснює інші повноваження, покладені на Відділ відповідно до чинного законодавства.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.