Олександрійська громада
Рівненська область, Рівненський район

Дата: від до Скинути

Планові ремонтні роботи

Планові ремонтні роботи

З метою підвищення надійності електропостачання та запобігання аварій в електричних мережах ПрАТ „Рівнеобленерго” буде проводити планові ремонтні роботи. У зв’язку з виконанням цих робіт буде припинено електропостачання.  

12:15 11.08.2022

Нюанси заповнення і подання додатка 4ДФ

Нюанси заповнення і подання додатка 4ДФ

Головне управління ДПС у Рівненській області повідомляє, що відповідно до п.п. «б» п. 176.2 ст. 176 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755- VI із змінами та доповненнями (далі – ПКУ) податкові агенти зобов’язані подавати у строки, встановлені ПКУ для податкового кварталу, податковий розрахунок сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податків – фізичних осіб, і сум утриманого з них податку, а також сум нарахованого єдиного внеску (з розбивкою по місяцях звітного кварталу), до контролюючого органу за основним місцем обліку. Такий розрахунок подається лише у разі нарахування сум зазначених доходів платнику податку – фізичній особі податковим агентом, платником єдиного внеску протягом звітного періоду. Запровадження інших форм звітності із зазначених питань не допускається.

16:32 08.08.2022

З сумом повідомляємо про ще одну втрату у Війні за незалежність України

З сумом повідомляємо про ще одну втрату у Війні за незалежність України

З сумом повідомляємо про ще одну втрату у Війні за незалежність України 27 липня 2022 року, на фронті помер командир відділення такелажного взводу 2 гаубичного самохідно-артилерійського дивізіону, старший солдат ЮРЧУК Юрій Володимирович, 1976 р.н., житель с. Кам’яна Гора. Завтра, 03 серпня 2022 року, відбудеться прощання із померлим. О 10:00 год. похоронний кортеж прибуде на Майдан Шевченка міста Костопіль. Об 11:00 год. кортеж відправиться до домівки військового в село Нова Любомирка (вул.Силікатників, буд.9, кв.21), де з 12:00 год. розпочнеться чин поховання. О 13:00 год. від будинку померлого процесія вирушить на кладовище села Кам’яна Гора. Просимо утворити "живий коридор" і зустріти тіло загиблого  Героя о 11:00 годині від в'їзду в селище Нова Любомирка до будинку № 9. Щирі співчуття рідним та близьким загиблого Юрія. Вічна та світла пам'ять Герою!!

15:50 02.08.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних