Олександрійська громада
Рівненська область, Рівненський район

Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної діяльності с. Кустин

Дата: 05.06.2024 13:03
Кількість переглядів: 148

 

П О В І Д О М Л Е Н Н Я

про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації 

 

         Відповідно до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», постанови Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 року № 555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні» Олександрійська сільська рада повідомляє про початок процедури громадських слухань та обговорення проекту містобудівної документації: «Генеральний план с. Кустин Олександрійської сільської ради Рівненського району Рівненської області».

     Мета розроблення: визначення планувальної структури і функціонального призначення території, просторової композиції, параметрів забудови та ландшафтної організації; формування принципів планувальної організації забудови; встановлення червоних ліній та ліній регулювання забудови; виявлення та уточнення територіальних ресурсів для всіх видів функціонального використання території; визначення всіх планувальних обмежень використання території згідно з ДБН та санітарно-гігієнічними нормами; визначення параметрів забудови. 

        Підстава для розроблення: рішення Кустинської сільської ради № 102 від 26.12.2011 року.

        Замовник: Олександрійська сільська рада.

        Розробник: ПП «ІНТЕНСИВ-СЕРВІС».

       З матеріалами проекту містобудівної документації можна ознайомитися в приміщенні Олександрійської сільської ради: понеділок – п’ятниця з 9:00 до 16:00 год. та на сайті Олександрійської сільської ради (https://oleks-tg.gov.ua).

       Відповідальний за організацію розгляду пропозицій – Ярошевич Марія Олександрівна.                            

Подання та прийом пропозицій від громадськості у письмовій формі здійснюється в межах громадського обговорення з 05 червня 2024 року по 05 липня 2024 року за адресою: 35320, Рівненська обл., Рівненський р-н, с. Олександрія, вул. Свято-Преображенська, буд. 66, адмін. приміщення сільської ради.

       Відповідно до ч.6, ст.21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» пропозиції подаються громадянами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місце проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил. За результатами розгляду замовник враховує одержані зауваження або вмотивовано їх відхиляє.

        Пропозиції, надані після встановленого строку, не розглядаються.

     Про час і дату громадських слухань містобудівної документації буде додатково повідомлено  на сайті Олександрійської сільської ради (https://oleks-tg.gov.ua).

 

https://rada.info/upload/users_files/04387119/f666e15082f1389db80efc9c3a6ef13f.pdf


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних