A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрійська громада
Рівненська область, Рівненський район

Вітання сільського голови з Днем захисника і захисниці України, зі святом Покрови Пресвятої Богородиці

Дата: 14.10.2021 11:10
Кількість переглядів: 1409

Сьогодні ми відзначаємо особливі свята для кожного українця - свято Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва,  державне свято – День захисника і захисниць України. Це свято усіх, хто покликаний захищати свою рідну землю, хто своєю професійною чи волонтерською діяльністю забезпечували та забезпечують захист нашої держави.

Від часів Хрещення Київської Русі і до наших днів Пресвята Богородиця вважається покровителькою славного війська козацького та всього українського народу. Цій традиції ми вірні і нині, так як вірні козацькому духу відваги і відданості Вітчизні. Це свято духовно об’єднує наш народ, живить його вірою у повсякчасне заступництво Божої Матері за людській рід, за мир і добро на землі.

Найцінніше, що є в нашому житті – це мир, спокій і стабільність. Саме під захистом українських військових, завдяки самовідданості наших бійців, ми спокійно живемо у своїх домівках, трудимося на своїй землі. Кожної миті ми повинні пам’ятати про це, усвідомлювати, що саме наші воїни виборюють для свого народу мирне майбутнє.

Схиляю голову перед подвигом захисників, низько вклоняюся тим, хто обрав життя військовослужбовця, усвідомлюючи суть і зміст цієї нелегкої повсякденної ноші, розуміючи усю вагомість і тяжкість професії. Розділяю скорботу перед сім’єю загиблого нашого земляка Андрія Мельника, котрий поклав своє життя на вівтар незалежності України, стикнувшись у нерівному бою з ворогом в битві під Вуглегірськом.

У цей день всі ми підносимо щиру молитву Пресвятій Богородиці, щоб взяла під своє покровительство усіх наших бійців, аби кожен воїн повернувся живим до своєї родини.

Шановні захисники і захисниці України! Вітаю вас зі святом та бажаю міцного здоров'я, добра і щастя, сили і незламної віри у перемогу! І щоб у нашій Україні запанував довгоочікуваний мир!

 

Слава героям-захисникам і хахисницям України!

Зі святом Покрови Пресвятої Богородиці!

Олександрійський сільський голова

Олександр Гуц


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.