A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрійська громада
Рівненська область, Рівненський район

В ОЗ "Котівський ліцей" за участю військових відбулася урочиста лінійка, присвячена Дню захисників і захисниць України

Дата: 13.10.2021 18:39
Кількість переглядів: 1726

Фото без опису

13 жовтня в  опорному закладі «Котівський ліцей» було проведено урочисту лінійку, присвячену Дню захисників і захисниць України.

У заході взяли участь заступник командира військової частини А 4152 Василь Кушнірук, перший заступник командира навчального батальйону майор Олег Левко 233 Рівненського загальновійськового полігону, заступниця сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Оксана Горецька, начальниця відділу освіти, культури, молоді і спорту та охорони здоров’я Олександрійської сільської ради Інна Поліщук, педагогічний та учнівський колектив навчального закладу.

Фото без описуФото без опису

Ведучі привітали присутніх з прийдешнім святом і зазначили, що День захисника України  -  це славні військові традиції, це наша історія, сповнена героїзму, подвигів, яскравих вчинків, спрямованих на захист волі та незалежності нашої держави.

Присутні на урочистому заході  хвилиною мовчання вшанували пам’ять тих рицарів, котрі в далекі часи стали на смертельну боротьбу з ненависним ворогом і тих воїнів, котрі в наш час загинули за суверенітет та незалежність України.

Урочиста церемонія покладання квітів до Алеї Слави захисникам України та загиблим в часи Другої світової війни відбулася за участі військових та пластунів-ліцеїстів.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

З вітальним словом до присутніх звернувся перший заступник командира навчального батальйону військової частини А 4152, майор Олег Левко. Він зауважив, що це свято справжніх патріотів, загартованих війною, армією, усіх, хто в різні часи носив і носить військову форму і бере на себе відповідальність за долю суспільства й своєї родини. В цей день ми вшановуємо пам'ять братів, батьків, дідів і прадідів, які відстоювали свободу і незалежність нашої держави зі зброєю в руках. Ми віддаємо шану героям Революції гідності та низько вклоняємось перед захисниками України, які виконували та продовжують виконувати свій військовий обов’язок в зоні проведення АТО. Також цього дня ми із сумом в серці згадуємо тих патріотів, які віддали своє життя за нашу Україну.

Фото без опису

За активну громадську позицію, патріотизм, реалізацію заходів  військово патріотичного виховання командування військової частини відзначило вчителя-методиста закладу - Воронка Анатолія Миколайовича, ученицю 10 класу Гень Валерію та учня 11 класу Грипіча Вадима, вручивши їм подяки та грамоти. До вітань приєдналась і начальниця відділу освіти, вручивши причетним пам’ятні подарунки.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

Із заключним словом виступила директорка Котівського ліцею Оксана Мазур, яка побажала всім родинного щастя, сімейного затишку, козацького здоров’я, невичерпної енергії і миру!

Фото без опису

Уроки мужності та святкові концерти з нагоди Дня захисника і захисниць України відбулися у всіх освітніх закладах громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних