Олександрійська громада
Рівненська область, Рівненський район

ПОВІДОМЛЕННЯ про початок процедури проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації 

Дата: 01.10.2021 08:43
Кількість переглядів: 1717

Фото без опису

Із метою врахування громадських інтересів під час розроблення містобудівної документації, відповідно до статті 19, 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», постанови Кабінету Міністрів України № 555 від 25 травня 2011 року Олександрійська сільська рада повідомляє про початок процедури громадських слухань та обговорення проекту містобудівної документації: «Детальний план території для розміщення підприємства з виробництва та зберігання деревного вугілля за межами населених пунктів на території Олександрійської сільської ради Рівненського району»

Мета розроблення: визначення планувальної структури і функціонального призначення території, просторової композиції і параметрів забудови з врахуванням  всіх планувальних обмежень; визначення цільового призначення ділянки; визначення містобудівних умов та обмежень.

Підстава для розроблення: розпорядження голови Рівненської райдержадміністрації № 341  від 30 червня 2021  року «Про розроблення детального плану території».

Замовник: Рівненська районна державна адміністрація.

Розробник: ФОП Семенюк Р.В.

З матеріалами проекту містобудівної документації можна ознайомитися в приміщенні Олександрійської сільської ради: понеділок – п’ятниця з 8.00 до 16.00 год. та на сайті «Олександрійська громада»

Пропозиції та зауваження від фізичних та юридичних осіб приймаються до 30 жовтня 2021 року за адресою: 35320, Рівненська обл., Рівненський р-н, с. Олександрія, вул. Свято-Преображенська, буд. 66, адмін. приміщення сільської ради.

Відповідно до ч.6, ст.21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» пропозиції подаються громадянами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місце проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.

Пропозиції, надані після встановленого строку, не розглядаються.

Громадські слухання містобудівної документації – детального плану території будуть проводитися 02 листопада 2021 року о 15.00 год. за адресою: с. Олександрія, вул. Свято-Преображенська, буд. 66, адмін. приміщення сільської ради.

Фото без опису

Завантажити тут


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних