A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрійська громада
Рівненська область, Рівненський район

Повідомлення про оприлюднення проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку (очисні споруди Нова Любомирка)

Дата: 22.09.2021 16:18
Кількість переглядів: 394

Повна назва документа державного планування

«Детальний план території земельної ділянки орієнтовною площею 0,25 га з метою зміни її цільового призначення на 11.04 для розміщення та експлуатації основних, підсобних та допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води) - для будівництва та розміщення очисних споруд в с. Нова Любомирка на території Олександрійської сільської ради».

Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування

Сесія Олександрійської сільської ради Рівненського району

Передбачувана процедура громадського обговорення

а) дата початку та строки здійснення процедури:

З метою одержання та врахування зауважень і пропозицій громадськості Заяву Про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки документу державного планування було розміщено на веб-сторінці Олександрійської громади від 06.08.2021 року:

https://oleks-tg.gov.ua/news/1628238546/

Повідомлення про початок збору зауважень та пропозицій від громадськості Олександрійської сільської територіальної громади до ДДП (Детального плану території) були опубліковані у газеті «ОГО», випуск від 05.08.2021 р. № 31 (№1816) та у газеті «Вісті Рівненщини», випуск від 06.08.2021 №31 (№21132). Протягом громадського обговорення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки (15 календарних днів) звернень, зауважень та пропозицій від громадськості не надходило.

Дата подання проєкту ДДП (Детального плану території), повідомлення про оприлюднення звіту про стратегічну екологічну оцінку та розміщення звіту СЕО на веб-сторінці Олександрійської громади: https://oleks-tg.gov.ua/news від 22.09.2021 року

б) способи участі громадськості (надання письмових зауважень і пропозицій, громадські слухання тощо): Громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі зауваження та пропозиції до заяви про визначення обсягу СЕО та проекту документу державного планування. Усі зауваження і пропозиції до проекту документа державного планування та заяви про визначення обсягу СЕО, одержані протягом встановленого строку, підлягають обов’язковому розгляду замовником. За результатами розгляду замовник враховує одержані зауваження або вмотивовано їх відхиляє. 

в) дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань (у разі проведення): громадські слухання відбудуться 25 жовтня 2021 року о 10:00 годині в приміщенні Олександрійської сільської ради за адресою: с. Олександрія, вул. Свято-Преображенська, буд. 66.

г) орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проектом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування: Олександрійська сільська рада. Адреса: с. Олександрія, вул. Свято-Преображенська, буд. 66.

ґ) орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, поштова та електронна адреси та строки подання зауважень і пропозицій: Олександрійська сільська рада. Адреса: 35320, Рівненська обл., Рівненський р-н, с. Олександрія, вул. Свято-Преображенська, буд. 66. Електронна адреса – olsilrada@ukr.net.

Зауваження та пропозиції до проекту державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку надаються протягом 30 днів з дня опублікування повідомлення. Пропозиції та  зауваження подані після встановленого строку, не розглядаються.

д) місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов'язаної із здоров'ям населення, що стосується документа державного планування:

наявна екологічна інформація – Департамент екології та природних ресурсів Рівненської ОДА за адресою: 33004, м. Рівне, вул. Льва Толстого, 20

наявна інформація пов'язаної із здоров'ям населенняДепартамент цивільного захисту та охорони здоров’я населення Рівненської ОДА за адресою: 33028, м. Рівне, вул. 16 Липня, 38

Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування:

Транскордонні консультації в рамках зазначеної СЕО не проводяться.

 

Загальні дані

Схема розташування території

План існуючого використання територій

Проектний план

Схема організації руху транспорту і пішоходів

Схема інженерної підготовки території

Схема інженерних мереж та споруд

Звіт СЕО Нова Любомирка очисні

Пояснювальна записка

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.